Förbannad (in Swedish)

Ett av de lokala snillena svischade nyss förbi mig i c:a 100 på vägen framför vårt hus, och inte fan saktade han, trots att jag hade reflexer på mig, 2 hundar med mig, och var klart synlig minst 150 meter bort, och viftade med armarna så han skulle ta det lugnt… Silverfärgad kombi, typ v40, golf kombi eller liknande. Såg inte nummerplåten.

Kan man inte polisanmäla sådana här idioter, så vägverket inte vidhåller att nejdå, den vägen är fin som 70-väg, och det är upp till varje förare att anpassa sin hastighet till rådande förhållanden. Bullshit! Vet inte hur många gånger jag vart med om bilar och mc som använt sträckan som hastighetstest. Vi har redan förlorat en katt där. Skall det behövas att det blir en människa som blir skadad innan någon säger ”nejmen, det kunde vi ju aldrig tro att det skulle hända där!”…

Grrrrr….. En morgon ger jag mig fan ut och cementerar upp ett par härliga vägbulor á la vägbygget, så får vi se vad som händer…