Ny adress och nytt språk…

…eller nja, kanske inte nytt språk, svenska är mitt modersmål, men jag har ändå bloggat tidigare på engelska eftersom det har funnits en hel del utländska besök på min sida, men nu tänkte jag skriva texten på svenska, och ge ett litet alternativ till de utländska besökarna att välja att få en liten google-översättning direkt på sidan istället :-)

Men, ny adress, jajamen! Min gamla adress; dmldata.se hänger ihop med mitt gamla företag som jag vid nyåret lade ner efter att ha haft vilande i många år sedan jag började på mitt nuvarande jobb. Den nya adressen dmlfoto.se valde jag med tanken att jag ville ha med i adressen att jag tänkte använda denna sida för allt fotorelaterat jag bloggar om (vilket är huvuddelen av det jag bloggat om de senaste åren). DML är alltså (för den som inte listat ut det) mina initialer :-)

dmldata.se blir nu platsen för allt icke-foto relaterat som t.ex. våra hundar, mina klockor, resor m.m. Allt annat kul hittar du här på dmlfoto.se! Jag kommer att ha samma mailadress på båda domänerna, dvs. m (snabel-a) följt av domänen.

Jag har kopierat över alla inlägg som rör foto från dmldata, och översatt de senaste inläggen till svenska, resten ligger kvar på engelska som jag skrev dom.

Välkommen hit, och hoppas du kommer att hitta mycket som du finner läsvärt här!