Studio, inlägg nummer 3…

Igår fick jag en del av studioutrustningen jag hade beställt, vilket var; en pappersbakgrund (2,8 meter bred), 2 stativ för blixtar och 1 paraply. Så långt så väl, men (såklart måste det finnas ett men); pappersbakgrunden (som transportfirman, DHL, levererade till ett annat serviceställe 1 dag sent, eftersom det var ”för stort”) blev skadad under transport.

På utsidan paketet kunde det inte ses mer än ett litet veck på mitten, men när jag öppnade det var det uppenbart att det fått sig ett rejält tryck på mitten av rullen, så hårt att den hårda pappkärnan i mitten troligen också har fått sig en törn, vilket betyder att det finns ett mycket synbart mönster, ungefär 30 cm brett, genom hela rullens längd. Skit. Nu måste jag bara informera butiken där jag köpte det, och se hur det löser sig, om jag behöver lämna tillbaka den till servicestället, eller om dom kommer att sända en ny direkt…

Så, istället kommer jag nog att använda en bakgrund med ett vitt lakan eller något liknande tills jag får en riktig pappersbakgrund…