Ett jobbigt sätt…

Det förra inlägget handlade om att jag funderade på Lightroom 3. Min provperiod höll då på att ta slut, MEN jag hittade en lösning :-) Det är en ganska jobbig lösning, men den funkar, nämligen att ominstallera hela datorn! :-) Allvarligt talat gjorde jag inte ominstallationen av datorn p.g.a lightroom, utan p.g.a. att jag bytte till en ny hårddisk, och då vill man alltid installera Windows och alla program från början. Det tar ett antal timmar att pilla med, men när jag gjort det gick det finemang att installera Lightroom på nytt och köra en 30-dagars provperiod till. Detta var ett undantagsfall, jag tänker inte göra detta igen när den nuvarande perioden är klar, utan då blir det till att bestämma sig för att gå tillbaka till enbart Photoshop och Bridge, eller att satsa på även lightroom, och då förhoppningsvis studentlicens :-)

I övrigt i fotoväg för mig så har de senaste 2 veckorna inte erbjudit så mycket, utom en liten fotorunda en eftermiddag efter jobbet då jag verkligen behövde koppla bort allt vad jobb heter (fotografi funkar mycket fint som avstressning för mig), samt några bilder som jag tog på vernissage på Lokstallet i lördags. Nedan följer ett par av de bästa bilderna från dessa två tillfällen… Och, idag hoppas jag också få min nya pappersbakgrund som är en ersättning för denna förra som var transportskadat, så, nu blir det snart dags att plåta lite studiobilder!