En första session i Studio DML!

I veckan som gick kom äntligen den nya pappersbakgrunden, och idag fick jag den på plats i min studio (också känt som vårat f.d. vardagsrum). Judit var vänlig nog att ställa upp som modell, tillsammans med sin vikingastav :-)

Det var jätteintressant att se hur långt man kunde komma med en pappersbakgrund, två helt vanliga kamerablixtar och ett paraply. Eftersom detta var första gången jag provar mig fram med studiofoto har jag väldigt dålig koll på hur mycket jag bör balansera effekten från de olika två blixtarna, men efter ett par gånger får man nog häng på det också :-)

Nu gäller det bara att hitta fler villiga foto-offer. Jag erbjuder ingen ersättning, men ni får en bunte bilder för användning på er facebook-profil och/eller hemsida :-) Bara att maila mig eller lämna ett meddelande på facebook…

Här kommer ett par av dagens bilder!