Ingen högskolekurs i höst?

Fick besked från intagningen gällande de distans-högskolekurser jag sökt i höst. Jag står som reserv, och enligt infon moderskeppet har på sin infosida kan man då inte räkna med att komma in, eftersom dom redan accepterar något fler än de som beräknas tacka nej. Trist…

Jag hade faktiskt hoppas på att komma in på iallafall en av utbildningarna, särskilt Visuell kommunikation. Den andra kursen, Digital bildbehandling är också intressant, men där kan jag redan en hel del, så där hade det hade vart lika mycket tal om att få sin kunskap på papper som att lära sig något nytt, medans Visuell kommunikation känns som något jag verkligen skulle få jobba för att få nya kunskaper som jag sedan kunde få användning för både i jobbet och i utövandet av mitt fotograferande…

… Men men, bara att inse, senaste högskoleprovet jag skrev 1990 gäller inte längre, och då är det mina avgångsbetyg på gymnasiet som gäller, och även om dom är ok och jag har behörighet så är det inte 5’or (MVG) i alla ämnen. Kanske jag skulle prova att göra högskoleprovet på nytt och söka med det resultatet till nästa omgång? Värt att fundera över…