Lightroom 3, köpa eller inte köpa…

Har nu inte så många dagar kvar på min provtid på Lightroom 3, men har tyvärr blivit fast!

Jag har tidigare kört Bridge och Photoshop (rätt så gammal version, men jag har äkta licens på min jobb-maskin), och tyckt att det var hur fint som helst. Men, nu när Lightroom 3 var beta bestämde jag mig för att köra det rejält, och nu när man vant sig känns det så naturligt med sättet man jobbar i lightroom…

Mitt problem är bara att det är inte helt gratis att köpa lightroom, 3200:- är en rätt så rejäl prislapp. Mitt hopp ligger nu till att jag kommer in på ett par högskole-distanskurser i höst, då har man, förutom möjligheten att lära sig nyttiga saker, även rätt att köpa studentversionen, som ligger på lite mer hanterbara 850:-. Får försöka klara mig med gamla Bridge och Photoshop i någon månad eller två tills jag tar det beslutet, men det kommer att bli tufft…