Utställning på Lokstallet

Igår var det vernissage på Konsthallen Lokstallet för Strömstadsfotograferna. Jag är en av 20 medlemmar som ställer ut, och det var verkligen jättekul att se att det är så många som är intresserade av fotografi i vår lilla stad! Den fotografiska stilen hos de utställande är väldigt varierad, så det finns garanterat något för varje smak. Utställningen löper fram till den 12:e december och är öppen på Torsdagskvällar kl. 17-21 och Lördagar och Söndagar kl. 10-16. Ett hett tips är att ett foto kan vara en bra julklapp. Det finns allt från pyttesmå minilandskap i rost till väggtäckare på närmare metern i storlek :-)

Strömstadsfotograferna i Lokstallet 2010-11-20, foto: Uno Karlsson
Foto: Uno Karlsson (tack till Trond Eriksen)

2 reaktion på “Utställning på Lokstallet

Kommentarer inaktiverade.