Fotofika

Dags att bege sig till fotofika snart! Det är första mötet för ett par av oss i vår lokala fotoklubb (Strömstadsfotograferna) som vill träffas och bara snacka foto över en bulle och en kopp kaffe.

Våra månadsmöten är ofta sånt som passar för de flesta i klubben (t.ex. bildvisningar/förevisningar på ett särskilt ämne), vilket är helt ok och känns vettigt för många, men vi har också ett par mindre grupperingar med lite mer specialintressen, och ikväll är första mötet för en ny grupp som jag tror möjligen kommer att vara en aning mer inriktad åt prylhållet också. Jag tycker att prylarna också är en intressant del av fotograferandet, eftersom kunskap om vad utrustningen kan göra hjälper mig använda den för att producera de bilder jag känner att jag vill få fram.

Dags att dra iväg!

En reaktion på “Fotofika

  1. Åsa

    Tack för idag, var mycket givande och ett par glödlampor började lysa över mitt huvud :)

Kommentarer inaktiverade.