10 minuters promenad

En kort promenad, 10 minuters paus från jobbet, är ibland allt man behöver för att hitta bra motiv.

Vid ett-tiden behövde jag ändå få rört på mig en skvätt, så jag tog med mig pocketkameran och tog en rask promenad upp till vägkrönet ett par hundra meter bort och tillbaka, och det blev faktiskt 20 bilder av alla möjliga typer av motiv. Av dessa blev hälften tillräckligt bra att behålla. Vädret var soligt och fint, men mitt kontor och vägen upp till krönet ligger i skuggan av ett stort berg, så det blir rätt så kalla färgtoner, vilket behövde rättas till en aning i Lightroom innan det kändes ok. En av dessa bilder skall jag sedan välja som min dagens bild i mitt 365-projekt. Vilken tycker du?

(Klicka här för att se albumet i flickr)

En reaktion på “10 minuters promenad

Kommentarer inaktiverade.