Nytt blogutseende

För några dagar sedan bytte jag blogutseende på min hemsida, www.dmlfoto.se. Jag använder numera WordPress, och temat jag hade tidigare heter Atahualpa, och är något jag har vart nöjd med mycket länge. Jag tycker fortfarande det är ett mycket bra tema, men jag ville prova på ett tema som använder ett annat upplägg, som känns lite mer ”tidning” med nyhetsflöde, tänk DN/GP m.fl…

Valet föll till slut på ett gratistema som heter Woo Premium News. Det är inte lika justerbart som Atahualpa, men har å andra sidan stort sett den funktionalitet jag önskade mig i standardkonfiguration. Nu följer bara någon vecka eller två med justeringar, för att få saker och ting att sitta lite mer på plats, samt att få översatt ett par hårdkodade engelska termer som jag inte vill ha med.

Tycker du denna layout är bra, eller var den förra snyggare? Kommentera gärna!

(och ja, jag vet att jag skriv blog med ett g, men blog är ett engelskt ord, så jag håller fast vid det, på samma sätt som jag gör vid att skriva web med ett b :-) )

En reaktion på “Nytt blogutseende

Kommentarer inaktiverade.