Ett försök med 500px

En bildpubliceringstjänst som jag hört talas om mycket på sistone är 500px, en tjänst som funnits länge, men först på senaste tiden blivit känd i bredare kretsar. Det är från början en rysk bilddelningssite, i stil med Flickr och Smugmug, men med den stora skillnaden att bildkvalitén är mycket hög, det är mycket duktiga fotografer som publicerar sina bästa bilder. Det är m.a.o inte en site där man gör backup på alla sina bilder, utan mer i stil med en online portfolio. Jag har skapat ett eget konto där nu (det är helt gratis) och laddat upp 8 av mina bästa bilder (bara 5-stjärniga kvalificerar sig här). Än så länge känns det trevligt, men får bra och intressant feedback, och bilderna presenteras på ett mycket snyggt sätt.

Kolla in 500px (uttalas 500 pixels) du också!