En vecka, 1800 bilder…

För några veckor sedan var vi iväg på semester. Resan gick med solresor till Madeira, den soldränkta ön rakt ut i Atlanten, 70 mil väster om Marocco, 40 mil norr om Kanarieöarna. Madeira är en ganska liten (60×20 km) grön och lummig ö med mycket växtlighet och höga berg och klippor, formade av vulkaner.

Vi besökte ön i en vecka, och hade tur med vädret, en vecka med 27-30 grader varmt och soligt eller något molnigt varenda dag. Madeira brukar ha väldigt jämnt och fint väder hela året om, 22-26 grader, soligt, och korta regnskurar.

Jag hade med mig båda kamerorna med full uppsättning av objektiv, en bunte minneskort och batterier, och fotade friskt hela veckan. Detta resulterade i c:a 1800 bilder. Av alla dessa hittar jag minst 25-30 stycken jag känner mig riktigt nöjd med! Ett par av dom ser du här nedan (klicka på dom för att få upp större), och om du tittar här på min flickr kan du se samtliga!

2 reaktion på “En vecka, 1800 bilder…

  1. Pingback: Képek Szél Róza nyaralásáról | Panno.se

Kommentarer inaktiverade.